Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)

de aziz in Dulciuri, 9 Apr 2011 | 5095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml smantina pt frisca
  • 200 ciocolata amara
  • 250 gr frisca batuta
  • 10 gr gelatina
  • bilute colorate
  • betisoare de plastic sau de lemn
  • forme pt gheata de la frigider
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata):

topim ciocolata cu 250 ml de frisca

lasam la racit apoi amestecam cu frisca si gelatina hidratata in 5 linguri apa apoi topita deasupra unui vas cu apa fierbinte.

se pune cu o lingura crema obtinuta in fiecare cerculet din forma pt gheata si se da la congelator 15 minute

scoatem, introducem cite un betisor in fiecare biluta si dam inapoi la congelator pt ....sa zicem o ora.

scoatem din congelator in momentul servirii si pt a putea scoate din forme punem tavitele deasupra unei oale cu apa fierbinte 30 de secunde

scoatem bomboanele de inghetata si le dam prin bombonele colorate.

cei mici vor sta la coada  si mai mult ,,maaaaiii vreaaaaaaaauuuuuuuuuuu,,nu ve-ti auzi.:)))))))))))

desigur puteti umple forme din napolitana si vor fi la fel de bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (173)

aziz 1

13.04.2011, 08:53

bumboane pi bat mi-o trebuit, ei asa-mi trebe

adry88 1

01.06.2011, 10:53

tare frumoase si colorate

aziz 1

02.06.2011, 17:08

adevarat eduard si ce comentarii pe masura

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Babuska -am implinit 35 de ani!!